Thomas Patrick Sang Haberland

Thomas Patrick Sang Haberland

Mit navn er Thomas Patrick Haberland, og jeg blev uddannet fysioterapeut i januar 2016. Indtil nu har jeg kun beskæftiget mig med arbejde på privatpraktiserende klinikker for fysioterapi i henholdsvis Bagsværd og Brønshøj. Jeg har derfor på relativt kort tid haft at gøre med en bred vifte af problematikker, og med en bred rækker af kurser i baggagen er jeg overbevist om, at jeg kan hjælpe dig.

I min tilgang til fysioterapien tilstræber jeg at få et element/elementer af træning ind, da de erfaringer jeg har gjort mig gennem styrke- og bevægetræning, ofte har kunne hjælpe folk af med deres smerter. Dog kan det ikke altid stå alene, og der er da også en del af mine behandlinger, som udelukkende bliver løst gennem rådgivning og manuel behandling.

Et typisk forløb starter som regel i behandlingslokalet, hvor jeg efterfølgende vil supplere med specifik træning, til hvad jeg vurderer er relevant for den givne problematik.

For mig er det enormt vigtigt, at behandlingen af mine klienter bliver forebyggende.  Med det mener jeg, at jeg reelt først er tilfreds med min behandling - ikke kun når de er blevet smertefrie, men også har fået de redskaber (både vanemæssigt, styrkemæssigt og mentalt), som skal sørge for, at behandlingen ikke kun bliver et plaster på såret. Jeg forsøger derfor at give min patient hjælp til selvhjælp.

Udover fysioterapi tilbyder jeg også personlig træning.

Personlig træning
100%
Smertebehandling
85%
Mental træning
75%

Kontakt