Jesper Lerche

Jesper Lerche

Jeg startede ”Fyssen i Roskilde” 2010 ud fra ønsket om at tilbyde god og grundig behandling i en rar atmosfære, hvor der er god tid til den enkelte patient. For mig er det vigtigt at medinddrage mine patienter i et samarbejde, så de opnår forståelse for hvad deres problematik består i, og hvad de kan også selv kan gøre for at få det bedre, og forebygge fremover.

Har igennem årene videreuddannet mig indenfor manuel behandling og træning. Udover at have lang erfaring med arbejde på klinik, har jeg også arbejdet på Rigshospitalet, været ledende distriktsfysioterapeut i Ballerup kommune samt arbejdet et par år i Norge hvor jeg var med til at opbygge en rehabiliteringsenhed for ortopædkirurgiske patienter.

I 2012 blev jeg certificeret Mulligan behandler. En Mulligan behander, også kaldt CMP (Certified Mulligan Practitioner), er en fysioterapeut, kiropraktor, osteopat eller læge der har gennemført hele efteruddannelsen og bestået den endelige eksamen i behandlingsmetoden. I Danmark er der på nuværende tidspunkt ca. 150 fysioterapeuter som kan kalde sig færdiguddannet CMP.

Teknikkerne inddrager patienten selv i behandlingen, og der følges op med øvelser med henblik på at opnå varig effekt. For mere information om selve metoden klik ind på www.mulligan.dk

Fysioterapi
100%
Mulligan
100%

Kontakt