Bente Thillerup

Bente Thillerup

Mit navn er Bente Thillerup. Jeg er autoriseret fysioterapeut og uddannet i år 2010. Jeg arbejder på et kommunalt genoptræningscenter ved siden af mit arbejde på klinikken. Jeg har løbende videreuddannet mig indenfor manuel behandling og træning.

I år 2016 blev jeg certificeret Mulligan behandler. En Mulligan behandler kaldes også for CMP (Certified Mulligan Practitioner) og titlen er bevis på, at man har gennemført hele efteruddannelsen og bestået den endelige eksamen i behandlingsmetoden. Behandlingsmetoden består af mobiliseringsteknikker til alle kroppens led.

Jeg har desuden taget forskellige kurser indenfor idrætsfysioterapi, og har arbejdet med behandling af idrætsskader i praksis, bl.a på Holbæk Sportscollege i perioden fra 2015-2018, og i perioden fra 2017-2018 har jeg arbejdet som fysioterapeut for Badminton Europe med ansvaret for de europæiske badmintonspillere.

I år 2017 blev jeg certificeret GLAD-instruktør, og er i kommunen ansvarlig for GLAD holdtræning og undervisning til patienter med artrose i knæ og hofter.

Jeg tror på, at en kombination af manuel behandling og træningsøvelser er udgangspunktet for at blive skadefri. Den manuelle behandling anvender jeg ofte som supplement til træningen, således at øvelserne kan udføres korrekt for at nå målet. Desuden vægter jeg samarbejdet og tilliden imellem patient og behandler højt, og går op i at sætte realistiske mål for behandlingen i samarbejde med patienten.

Indenfor fysioterapi tilbyder jeg bl.a.:

  • Mulligan ledmobilisering til behandling af alle kroppens led. Behandling øger leddets bevægelighed og sikrer optimal og smertefri funktion.
  • Behandling af idrætsskader, både akutte skader og overbelastningsskader.
  • Genoptræning efter operationer eller øvrige skader.
  • Individuelt tilpasset træning og behandling til patienter med artrose i knæ og hofter, baseret på GLAD-principperne. Desuden mulighed for træning på artrosehold i samarbejde med Lifeclub Roskilde.

Som patient har du desuden mulighed for, at selve træningsdelen kan foregå i Lifeclub Roskilde, hvor du kan benytte deres gode træningsfaciliteter, hvis du træner under supervision af mig. Kontakt mig og hør nærmere om denne mulighed, hvis du er interesseret i det.

Du kan booke tider online her.

Fysioterapi
100%
Mulligan
100%

Kontakt